Rohumaaveiseliha valguisolaat
Laktoosi- ja piimavaba valk
Tutvustame rohumaaveiseliha valguisolaati – kvaliteetset piimavaba valku, mis annab teile kõik vajaliku.
Sisaldades kuni 24 g valku ühe portsjoni kohta, on see loodud toetama lihaste kasvu ja taastumist1, kui soovite vältida vadakut või laktoosi.
Isolaat on terviklik, igasuguste järeleandmisteta valguvariant neile, kes soovivad viia oma trenni järgmisele tasemele.
- Kuni 24 g valku portsjonis toetab lihasmassi kasvu ja säilimist1
- Kõrge valgusisaldus koos kõigi üheksa asendamatu aminohappega
- Sertifitseeritud rohumaaveiseliha usaldusväärse kvaliteedi nimel
- Vähene rasva- ja suhkusisaldus: kõigest 101 kalorit või vähem* portsjoni kohta
- Loomulikult kõrge kollageenisisaldus, mis on kehas enim esinev valk
- Laktoosi- ja piimavabana täiuslik neile, kes väldivad piimatooteid ja vadakut
*Toitumisalane teave põhineb maitsestamata tootel. Muude maitsete koostisained võivad varieeruda
See sertifitseeritud rohumaaveiselihast saadud valk on kuni 93% sisaldusega, pakkudes terviklikku aminohappeprofiili, sealhulgas kõiki üheksat asendamatut aminohapet.
Hüdrolüüsituna kiireks imendumiseks hoogustab see paranemist ja soodustab lihaskoe taastumist, et iga trenn arvesse läheks.1
Meie rohumaaveiseliha valguisolaat sisaldab samuti looduslikku kollageeni, mis on kehas kõige enam esinev valk ning mida leidub peamiselt nahas, juustes, küüntes ja muudes sidekudedes.
Vähene rasva- ja suhkusisaldus: kõigest 101 kalorit* portsjoni kohta Rohumaaveiseliha valguisolaat pakub teile kompromissitult kvaliteetset valku, mida vajate oma trennieesmärkide saavutamiseks.
*Toitumisalane teave põhineb maitsestamata tootel. Muude maitsete koostisained võivad varieeruda.
1. Valk aitab kaasa lihasmassi kasvamisele ja säilimisele.