Orgaanilised kakao-likööri nööbid
Individuaalselt vormitud orgaanilised kakaonööpide vormid
Mis on Orgaanilised kakao-likööri nööbid?
Sisaldades mitmeid aktiivseid koostiosi, Kakao oad on toored alused šokolaadi valmistamisel. Pärit troopilistest Lõuna-Ameerika kliimadest, Theobroma Kakao puud peetakse enim pühaks Maiade ning Asteekide hulgas. Omaette on Kakao oad suurepärased "supertoidud", sest nendes sisaldub lai kogus erinevaid toitaineid. Toodetud orgaaniliste kasvatajate poolt ning korjatud käsitsi kaunade kaupa, toored oad omavad kõrgeimat kvaliteeti ning läbivad fermentatsiooni protsessi, vähendamaks esialgset kibedat maitset. Kakao Liköör valmistatakse jahvatatud ning pressitud Kakao tükkidest, mille tulemusena valmib Kakao pasta. Seejärel sulatatakse pasta, et sellest saaks liköör. Liköör jahutatakse ning asetatakse nööbikujulistesse vormidesse. Orgaanilised kakao-likööri nööbid on sertifitseeritud Pinnase Ühingu poolt koodi GB-ORG-85 all.
Mis on kasutegurid?
Kakao liköör on mitmekülgne toit, mida võib lisada nii jookidesse, magustoitudesse kui ka küpsetistesse. Lihtsalt lisage magusained ning kasutage kui tavapärast küpsetusšokolaadi.
Palun pange tähele, et selle toote märgistamine on minimaalselt alati olemas inglise keeles. Informatsioon prantsuse, itaalia, saksa, hispaania, taani, rootsi ning soome keeles võib samuti olla tootel välja toodud.
- 100% Orgaanilised
- Kõrge kiudainete sisaldus
- 14.5g proteiini igas 100g
Kakao liköör on mitmekülgne toode, mida võib kasutada nii jookides, magustoitudes kui ka küpsetistes. Lihtsalt lisage magusained ning kasutage samamoodi nagu tavapärast küpsetusšokolaadi.
Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Antud toode on mõeldud kasutamiseks tasakaalus tervisliku toitumise ning aktiivse eluviisiga. Sobilik nii taimetoitlastele kui ka veganitele.
Toitumisalane teave
Igas 100g Energia 2585 kJ/625 kcal Rasvad 53 g millest küllastunud rasvhappeid 32 g Süsivesikuid 17 g millest suhkruid 3 g Kiudaineid 11 g Valgud 15 g Sool 0.10 g
100% Orgaanilised Kakao Oad (Ilma kestata)