Lisatud sinu korvi.
Kahjuks see toode on hetkel otsas
Teised kliendid ostsid selle asemel
Valgurikas pannkoogijahu
Quick and easy American-style vegan pancakes.
Kes küll ei armastaks pannkooke? Nüüd saate kiire ja lihtsa valgurikka pannkoogijahu abil kasvõi iga päev pannkooke küpsetada. Saate unustada koostisainete mõõtmise ja taina täiusliku paksuse püüdlemise ning keskenduda vaid mõne minuti kestvale pannkookide küpsetamisele. Meie valgurikast pannkoogijahu on lihtne kasutada ja see tagab teile iga kord kerged ja õhulised Ameerika stiilis pannkoogid. See tähendab, et saate keskenduda vaid olulisele – näiteks pannkookide õhus ümberpööramist.
- 10 g valku portsjoni kohta
- Taimsed koostisained
- Pannkoogid Ameerika moodi
- Kiire ja lihtne valmistada
- Vähe suhkrut
Mis on valgurikka pannkoogijahu eelised?
Hõlpsasti valmistatavad pannkoogid sisaldavad portsjoni (3 pannkooki) kohta 10 g valku, mis aitab teil saavutada soovitud vormi lihasmassi kasvatamise ja säilitamise teel.1
See sisaldab taiseid koostisaineid ja vähe suhkrut ning on seega igaühe jaoks tervislik valik.
Kuidas valgurikas pannkoogijahu maitseb?
Meie suurepäraselt kerge ja õhuline valgurikas pannkoogisegu on saadaval mitme suussulava maitsega, sealhulgas vanilli, vahtrasiirupi ja heleda melassi maitse.
Meil on ka väga mitmekülgne maitsestamata segu, millest küpsetatud pannkookidele saate valida oma soovitud katted. Nii saate püsida kavas või teha hoopis patutoidukorra!
- Valk aitab kaasa lihasmassi kasvamisele ja säilimisele.
Kuidas valgurikast pannkoogijahu kasutada?
- Tõstke 50 g jahu segamiskaussi.
- Lisage 65 ml soovitud taimset piima ja vahustage ühtlaseks pastaks.
- Kuumutage mittenakkuvat panni madalal või keskmisel kuumusel ja lisage vajadusel pisut õli.
- Lisage suure lusika või kulbi abil pannile 3 ühtlast kogust pannkoogisegu.
- Küpsetage kooke 2 minutit ja pöörake pannilabidaga ümber.
- Küpsetage veel 2 minutit või kuni koogid on kuldpruunid.
- Serveerige koos soovitud lisanditega.
Valgurikka pannkoogijahu valmistamine
- Tõstke 50 g jahu segamiskaussi.
- Lisage 65 ml soovitud taimset piima ja vahustage ühtlaseks pastaks.
- Kuumutage mittenakkuvat panni madalal või keskmisel kuumusel ja lisage vajadusel pisut õli.
- Lisage suure lusika või kulbi abil pannile 3 ühtlast kogust pannkoogisegu.
- Küpsetage kooke 2 minutit ja pöörake pannilabidaga ümber.
- Küpsetage veel 2 minutit või kuni koogid on kuldpruunid.
- Serveerige koos soovitud lisanditega.
Oluline teave: toode on mõeldud kasutamiseks aktiivse eluviisi ja tasakaalustatud toitumise korral. Säilitage jahedas kuivas otsese päikesevalguse eest kaitstud kohas. Sobib taimetoitlastele ja veganitele.
Allergeenide kohta vt paksus kirjas koostisosi. Toodetud ettevõttes, mis käitleb ka piima.
Vanilli maitse: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), magusaine (sukraloos), lõhna- ja maitseaine.
Vahtrasiirupi maitse: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), lõhna- ja maitseaine, kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), magusaine (sukraloos).
Heleda melassi maitse: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), lõhna- ja maitseaine, magusaine (sukraloos).
Maitsestamata: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), magusaine (sukraloos).
- Myvegan
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Vanilli maitse magusainega.
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Vahtrasiirupi maitse magusainega.
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Heleda melassi maitse magusainega.
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Maitsestamata magusainega.
- Myprotein
- Vegan
Valgurikas pannkoogijahu
Quick and easy American-style vegan pancakes.
45% ALLAHINDLUST | KOOD: BFEE
Kasutage koodi: BFEE et saada 45% ALLAHINDLUST tellimusele!
*Ühe tellimuse kohta kehtib üks allahindluskood. Klient saab teha mitu tellimust. Allahindlus kehtib tellimustele väärtuses kuni 300EUR.
Soodustus ei kehti näidistele, kreatiinidele, Clear Whey isolaatidele ja Hazelnut Whip batoonile. Siit leiate kõik tooteid millele allahindlus ei kehti.
Tarne ja tagastamine
Kes küll ei armastaks pannkooke? Nüüd saate kiire ja lihtsa valgurikka pannkoogijahu abil kasvõi iga päev pannkooke küpsetada. Saate unustada koostisainete mõõtmise ja taina täiusliku paksuse püüdlemise ning keskenduda vaid mõne minuti kestvale pannkookide küpsetamisele. Meie valgurikast pannkoogijahu on lihtne kasutada ja see tagab teile iga kord kerged ja õhulised Ameerika stiilis pannkoogid. See tähendab, et saate keskenduda vaid olulisele – näiteks pannkookide õhus ümberpööramist.
- 10 g valku portsjoni kohta
- Taimsed koostisained
- Pannkoogid Ameerika moodi
- Kiire ja lihtne valmistada
- Vähe suhkrut
Mis on valgurikka pannkoogijahu eelised?
Hõlpsasti valmistatavad pannkoogid sisaldavad portsjoni (3 pannkooki) kohta 10 g valku, mis aitab teil saavutada soovitud vormi lihasmassi kasvatamise ja säilitamise teel.1
See sisaldab taiseid koostisaineid ja vähe suhkrut ning on seega igaühe jaoks tervislik valik.
Kuidas valgurikas pannkoogijahu maitseb?
Meie suurepäraselt kerge ja õhuline valgurikas pannkoogisegu on saadaval mitme suussulava maitsega, sealhulgas vanilli, vahtrasiirupi ja heleda melassi maitse.
Meil on ka väga mitmekülgne maitsestamata segu, millest küpsetatud pannkookidele saate valida oma soovitud katted. Nii saate püsida kavas või teha hoopis patutoidukorra!
- Valk aitab kaasa lihasmassi kasvamisele ja säilimisele.
Kuidas valgurikast pannkoogijahu kasutada?
- Tõstke 50 g jahu segamiskaussi.
- Lisage 65 ml soovitud taimset piima ja vahustage ühtlaseks pastaks.
- Kuumutage mittenakkuvat panni madalal või keskmisel kuumusel ja lisage vajadusel pisut õli.
- Lisage suure lusika või kulbi abil pannile 3 ühtlast kogust pannkoogisegu.
- Küpsetage kooke 2 minutit ja pöörake pannilabidaga ümber.
- Küpsetage veel 2 minutit või kuni koogid on kuldpruunid.
- Serveerige koos soovitud lisanditega.
Valgurikka pannkoogijahu valmistamine
- Tõstke 50 g jahu segamiskaussi.
- Lisage 65 ml soovitud taimset piima ja vahustage ühtlaseks pastaks.
- Kuumutage mittenakkuvat panni madalal või keskmisel kuumusel ja lisage vajadusel pisut õli.
- Lisage suure lusika või kulbi abil pannile 3 ühtlast kogust pannkoogisegu.
- Küpsetage kooke 2 minutit ja pöörake pannilabidaga ümber.
- Küpsetage veel 2 minutit või kuni koogid on kuldpruunid.
- Serveerige koos soovitud lisanditega.
Oluline teave: toode on mõeldud kasutamiseks aktiivse eluviisi ja tasakaalustatud toitumise korral. Säilitage jahedas kuivas otsese päikesevalguse eest kaitstud kohas. Sobib taimetoitlastele ja veganitele.
Allergeenide kohta vt paksus kirjas koostisosi. Toodetud ettevõttes, mis käitleb ka piima.
Vanilli maitse: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), magusaine (sukraloos), lõhna- ja maitseaine.
Vahtrasiirupi maitse: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), lõhna- ja maitseaine, kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), magusaine (sukraloos).
Heleda melassi maitse: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), lõhna- ja maitseaine, magusaine (sukraloos).
Maitsestamata: nisujahu (nisujahu, kaltsiumkarbonaat, raud, niatsiin, tiamiin), sojajahu, põldoaisolaat (12%), inuliin, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusained (dinaatriumpürofosfaat, naatriumvesinikkarbonaat), nisujahu (nisujahu, kaltsium, raud, niatsiin, tiamiin)), kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat), magusaine (sukraloos).
- Myvegan
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Vanilli maitse magusainega.
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Vahtrasiirupi maitse magusainega.
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Heleda melassi maitse magusainega.
Valgurikas veganpannkoogijahu põldoaga. Maitsestamata magusainega.
- Myprotein
- Vegan
Klientide arvustused
Hetkel arvustused puuduvad.
Kirjuta arvustus ja saa võimalus võita 100€ vautšer